Vloerisolatie: Pur is de bewezen beste keuze!

Vloerisolatie is een van de belangrijkste vragen in het hedendaagse klimaat waar je maar beter kan bezuinigen waar je kan! Zeker op een huis waar waarschijnlijk jaren woont is je vloerisolatie zeer belangrijk. Het kan je een aardige cent in je portemonnee besparen. Er zijn zoveel mogelijkheden, welke is het best te kiezen? Als we het hebben over de beste isolatie waarden is komt vloerisolatie pur mee als beste uit de testen.

Vloerisolatie isoprima

Vloerisolatie met pur is de beste keuze

website_030a

Bij uw vloerisolatie project zorgen dat wij alles perfect is afgeplakt en netjes wordt opgeleverd.

 

Vloerisolatie is dermate belangrijk als je comfortabel en energiezuinig wil wonen dat je je investering al binnen enkele jaren kunt terugverdienen. Er wordt vaak gezegd dat dit niet goed zou zijn voor de gezondheid maar alle officiële testen en onderzoeken wijzen uit dat dit totaal niet het geval is. De temperatuur van een niet geïsoleerde vloer schommelt rond de 11°C. Bij vloerisolatie met pur kom je tot een comfortabele 20°C. Zo kan je zonder vloerverwarming met blote voeten lopen. Weer een besparing (dure vloerverwarming) en extra voordelen van je nieuwe vloer. Vloerisolatie met pur kan zowel bij nieuwbouwisolatie als bij renovatie projecten.

Gespoten PUR haalt van alle materialen de beste lambda-waarde. Het heeft een bijzonder goede dichting en sluit elk gaatje en oneffenheid moeiteloos uit. Dankzij jarenlange ervaring spuit Isoprima pur zeer snel en tegen de beste tarieven. De grootste voordelen van PUR zijn de vrije keuze van diktes en de snelle plaatsing.

Waarom vloerisolatie Pur laten plaatsen door Isoprima?

Zoals eerder al gezegd door de jarenlange ervaring door vakmannen die niet enkel hun werk willen doen maar ook goed willen doen. En dit staat steeds onder begeleiding van de zaakvoerder waar je ten alle tijde bij terecht kan. Een MKB kan gewoon veel persoonlijker met u samenwerken naar uw wensen en keuzes. Wij staan daarom altijd voor u klaar met raad en daad. Je ziet op de foto’s hoe netjes ze alles afwerken. En dit zijn geen foto’s speciaal genomen voor de website maar zelfs voor de website er kwam. De zaakvoerder wilt dat vloerisolatie Isoprima nu éénmaal staat voor kwaliteit en perfecte afwerking!

Zo gaan wij te  werk om uw vloerisolatie perfect te plaatsen tegen de beste tarieven en beste kwaliteit. Het komt soms misschien iets duurder uit dan de klassieke materialen maar door de voordelen van beste isolatiewaardes, perfecte luchtdichtheid, naadloos aansluiten waardoor niet onderhevig en koude en warmte verliezen, zeer solide waardoor verzakkingen, vocht, schimmels en oliën geen kans krijgen! Andere voordelen kan u op onze andere pagina’s lezen maar u ziet dat soms een kleine meerkost niet opweegt tegen de voordelen en zo is terugverdiend. Soms er er zelfs bij Isoprima geen meerkost.

 

iso2small