Welkom bij Isoprima, de pur isolatie specialist, uw vloer -en zolderisolatie isoleren is onze specialiteit!

Welkom bij Isoprima pur isolatie voor uw vloer en zolder

Isoprima plaatst pur isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in zolderisolatie en vloerisolatie. Dit is het beter isolatiemateriaal. Gespoten pur heeft een zeer hoog isolatievermogen. Het is volledig naadloos en heeft een zeer snelle uitvoering. Uw investering is snel terug te verdienen door de extra energiebesparing en bijkomende premies. Wij leveren steeds een goede service, werken uw project perfect en zuiver af, tegen de beste prijs. U kunt bij ons ook terecht voor advies over uw project en premies. Wij begeleiden u van A tot Z! Met Isoprima kiest u voor een betrouwbare leverancier met de beste prijs-kwaliteitsverhouding!. Elke project wordt vakkundig opgevolgd door zaakvoerder Leo Giewald.

pur isolatie ATG gecertificeerd.

Waar staat Isoprima voor?

Onze bedrijfsmissie
Een tevreden klant en een perfect afgewerkt project, dat is onze bedrijfsmissie. De zaakvoerder, Leo Giewald, volgt ieder project nauwgezet op en maakt zo zijn bedrijfsmissie waar!
De isoprima filosofie
Investeren in opleiding, state of the art materieel en een vaste werkploeg resulteert in vloerisolatie en zolderisolatie van de hoogste kwaliteit!
De isoprima belofte
Een gemotiveerd team dat trots is op eigen werk en uw project perfect en zuiver aflevert!
De isoprima werkwijze
Wij maken gebruik van pur isolatieschuim van hoge kwaliteit. Dit samen met ons  hoogtechnologisch machinepark en hypermodern wagenpark zorgt ervoor dat wij elke project tot in de puntjes kunnen afleveren!

Waarom kiezen voor Isoprima?

Beste prijs-kwaliteitsverhouding! 100%
ATG-gecertificeerd: officieel erkend als bekwaam pur installateur 100%
Perfecte en zuivere afwerking! 100%
Steeds de beste service en advies! 100%
Plaatsing door vaste ploeg met maar dan 10 jaar ervaring 100%

Extra info over pur isolatie

Pur Is een polyurethaan hardschuim dat voor bijna alle bouwtoepassingen de beste isolatie biedt. Zowel de particuliere als de industriële sector kiest bijna altijd voor deze vorm van isoleren. Pur isolatie wordt rechtstreeks op de betonplaat gespoten wanneer alle leidingen en dergelijke geplaatst zijn waardoor alles naadloos afgesloten is. Het beste isolatiemateriaal van PUR isolatie hardschuim is het hoogste van tot dusver bekende isolatie materialen met een initiële lambda waarde van 0.021w/m.K en dus het best thermisch isolerend vermogen.